Zoeken
SSPB Groningen

Hoofdvestiging
Praktijkcentrum Bouw
Middenstraat 11 te Sappemeer

Nevenvestiging
van Heekstraat 5 te Assen
Sportparklaan 5B
Stadskanaal.
(Locatie ROC Noorderpoort)
Postadres
Postbus 182
Postcode 9600 AD
Hoogezand
T: 0598 – 399590
F: 0598 – 390604
E: info@sspbgroningen.nl

Cursuspakket Bouwradius/SSPB 2016

Naast stevige ambities die de rijksoverheid en marktpartijen in de bouwsector met elkaar hebben afgesproken, wordt ook de regelgeving nog verder aangescherpt. In het Bouwbesluit wordt de EPC per 1 januari 2015 verlaagd van 0,6 naar 0,4. Vanaf 2020 kunnen alleen nog (bijna) energieneutrale gebouwen worden gerealiseerd,

Daarom organiseren Bouwradius Training & Advies en SSPB een aantal actuele en veelgevraagde 1-daagse cursussen om de kennis en vaardigheden van uw werknemers met name op het gebied van luchtdicht bouwen te vergroten.

1. Luchtdicht bouwen, praktijktraining:                        

Een afwijking of fout is tegenwoordig snel aangetoond middels een warmtefoto of een luchtdichtheidstest. De schade is dan echter al veroorzaakt en kost het de bouwer veel geld en aanzien om dit te herstellen. Na het volgen van deze training kunnen de deelnemers aangeven wat de kritische punten zijn ten aanzien van luchtdichtheid, waterdichtheid, uitvoerbaarheid en levensduur. Prijs €  269,00 p.p.

Flyer praktijktraining luchtdicht bouwen. 

2. Samenwerken aan energiezuinige luchtdichte constructies:

In deze training wordt extra aandacht geschonken op de wijze waarop bouwdetails in de praktijk optimaal luchtdicht kunnen worden uitgevoerd. Vooral de gestandaardiseerde details van 'De kracht van de combinatie' (fabrikanten Tremco Illbruck, Gebr. Bodegraven en Fischer) worden behandeld. In deze praktijktraining leert de deelnemer hoe hij de juiste producten voor de juiste toepassing 'in één keer goed kan verwerken. Prijs € 229,00 p.p.

Flyer Samenwerken aan energiezuinige luchtdichte constructies

3. Lucht- en waterdicht bouwen, praktijktraining:                        

Bewustwording van het belang van lucht- en waterdicht bouwen staat in deze training centraal. Een training met veel praktische opdrachten en demonstraties. Zo wordt er een in- en uitwendig hoek waterdicht gemaakt met lood en wordt met loodvervangers gewerkt. Ook zijn er demonstraties met een warmtecamera en met spuitbare afdichting. Prijs € 245,00 p.p.

Flyer Praktijkgerichte training lucht- en waterdicht bouwen.

Heeft u interesse, neem dan contact op Nico Noorman opleidingscoördinator SSPB, tel. 0598 399 590 of via n.noorman@sspbgroningen.nl