Zoek je toekomst in de bouw!

De vraag naar vakmensen is groot. In de provincie Groningen is er veel werk in het onderhoud en de renovatie. Maar ook de nieuwbouw kan wel wat handen gebruiken. Hieronder zie je onze opleidingen. Welke past het best bij jou?
Leerweg BBL
Niveau 2
Looptijd 2 jaar
Locatie Sappemeer, Groningen en Stadskanaal
Een timmerman doet veelzijdig werk. Je leert alles over bouwkundige constructies en het verwerken van bouwmaterialen. Uiteindelijk kun je een heel huis bouwen, van fundering tot dakwerk!
Bekijk de opleiding
Leerweg BBL
Niveau 3
Looptijd 2 jaar
Locatie Groningen en Stadskanaal
Een allround Timmerman gaat vaak zelfstandig op pad. Hij krijgt een project toegewezen en zorgt er zelf voor dat de planning, benodigd materiaal en uitvoering van dat project goed verloopt. Aan een allround timmerman wordt vaak een timmerman gekoppeld.
Bekijk de opleiding
Leerweg BBL
Niveau 4
Looptijd 2 jaar
Locatie Groningen
Uitvoerders zijn de oren en ogen van de bouwplaats. Als uitvoerder hou je alles in de gaten. Je organiseert, plant en leidt alles in goede banen. Kortom: jij zorgt ervoor dat elk project soepel verloopt.
Bekijk de opleiding
Leerweg BBL
Niveau 2
Looptijd 2 jaar
Locatie Groningen en Stadskanaal
Een metselaar staat op de steiger, legt de stenen netjes bij de draad en zorgt ervoor dat er om het pand een stevige en mooie muur komt te staan. Naast het metselen hou jij je ook bezig met het isoleren, verlijmen van kalkzandsteenelementen, stellen en voegen. Elk project is een nieuwe uitdaging. Eén ding staat vast: je levert altijd mooi en sterk werk!
Bekijk de opleiding
4 dagen werken, 1 dag naar school 4 dagen werken, 1 dag naar school
Leren in de praktijk Leren in de praktijk
Persoonlijke begeleiding Persoonlijke begeleiding
Tijd om door te pakken

Tijd om door te pakken

Lijkt het je wat? Kom bij ons langs! We leren je graag kennen en laten je de leerlingwerkplaats zien. Na een kennismakingsgesprek zit je nergens aan vast. Vul hieronder je mailadres in, dan nemen we contact met je op.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright SSPB 2024 Gebouwd door Saam' uit Groningen